Det der med månedes dag !

I går d. 27 havde jeg månedes dag, ikke år dag, men månedes dag. Endelig er det bare dag, og man tænker ikke så meget over det mere, som msn gør de første par måneder og til man havde årsdsg. Men sjovt nok tænke jeg meget på det den gang. Endelig er de jo ikke noge grund hvorfor jeg lige den gang gør det. Jeg\ vi gør ikke noget ud af det, når det bare er månedes dag, men når det så er årdag nr et eller andet 😉 så tænker jeg over det, og der må også gerne ske noget på dag eller en af de dage der er tæt på ( for man kan jo ikke være sker på at man overhovedet ses så meget den dag) – på den anden side vil jeg heller ikke synes om at man endelig ikke ved hvad dag man har, fordi man måske bare blev kæreste uden så at snakke om det, det er ikke mig, jeg skal har sat en dag på! Men det fint hvis du har det på en anden måde, vi er jo forskellige. Hvordan vil synes det skal være. 🙂

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *