Hvor er jeg træt…

I onsdags kom jeg jo i gang med mit nye arbejde i Sfo. Hold da op jeg var træt efter den første dag. Men jeg havde jeg kommer også til at være der i ca. 7 timer fordi jeg skulle møde tidligere ind. Og så for der er mange nye indtryk både børn og sted og så var forældrene Der også i noget tid. Men søde børn men mange navne man skal lære. Torsdag og fredag var efter arbejdsplanen så det var dejligt. Efter i dag (Mandag) er jeg også lidt træt, savner at dagen bliver “brugt” til noget og ikke bare flyder ud med leg, det er så selvfølgelig også være plads til leg men at man planlægger at der sker noget i løbet af formiddagen så nogle aktiviteter kreativitet eller noget musik. Det er også vores plan at det skal være på aktiviteter så det glæder jeg mig til at vi kommer til at have det. Børnehaver også rigtig glad for at lave forskellige ting, for mig vil det også være dejligt når der kom noget adspredelse fra dagen og lidt mere planlægning over dagen det savner jeg og det gør mig en tvivl stresset i hovedet og derfor bliver jeg også meget træt så det håber jeg snart at der bliver lavet nogen planer . Men det er et hyggeligt sted og det skal nok blive fire hyggelig måneder.

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *