Et nyt hjem i et gammelt

Jeg elsker dig noget og lave om i mit hjem, men efter jeg er sammen med min kæreste og det bliver kun sværere fordi 1 min kæreste har også noget at sige 2 det er ikke ret meget man kan lave om på i lejligheden fordi der er mange ting som sidder fast på væggen. Jeg har på det sidste haft svært ved at bo her Pga. Jeg synes der var rodet lige meget for meget og så her i søndags det er gøre noget ved det. (Så skulle min kæreste havde ikke høre på mig :b) – men altså jeg lavet lidt om i mit hjem altså hvad der var muligheder med dig kunne flyttes rundt på og hvad der var ok med ham. Og det har hjulpet synes jeg. Nu finder jeg ro her hjemme, sommetider der det lige der skal til men som gør rigtig meget for at hjælp. Jeg synes at en til at vigtigt at man altid kan finde ro og tryghed der hvor man kan slappe af og lade op, hvis man føler uro ved at være hjemme kommer man aldrig til at få ro og det går ud over ens psyke, og det kan gøre at man bliver drevet af energi begrund af man ikke får den ro når man er hjemme. Så det kan være at hvis du synes du bruge meget tid på at rydde op, men du ikke synes det bliver bedre, kan du prøve at lave lige om i hjemmet, det er ikke meget der skal til, før det hjælper meget synes jeg ikke.

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *