så fik jeg læse færdig!

Jeg er ikke den hurtigt sommetider til at få læse en bog, jo når jeg før er komme i gang og den har fangede mig, er det endelig nemt nok. men det også hvis jeg har haft bøgen ligge og kun læse lige af den, at det kan være svært for mig at komme i gang igen. men efter tid få jeg da læse dem færdig, som jeg nu er færdig med bøgen: Dukkebarnet, jeg har skrive lige om det for en hele del tid side. Det være en meget spændende bog, da jeg kom i gang med den igen, efter en lang pause. men den gang jeg begyndte at læse i den, være jeg endelig lige blive færdig med en anden, og det være nok for hurtig efter, og derfor fik jeg ligge den til side lang tid, men der har være to anden grunde til jeg ligge den til side den gang, være at den være svært at finde rundt i synes jeg, mange navn. efter 1,5 år ca kom den frem igen her til påske hvor jeg tænke at nu måtte jeg altså få læse den færdig. så jeg tage den med på påske ferie og der kom jeg rigtig godt i gang med den, også i det her dejlig vejr det har været, har det lige været læse vejr, så jeg har sidde og nydt solen og læse i den og så her til aften er jeg blive færdig med den. det er endelig mærkeligt, men til sidste være den nemmer at finde ud af, og gør også at jeg bare læse i flere timer fordi jeg ikke kunne ligge den fra mig 🙂 – men synes det er en man skulle prøve og læse hvis man er til krimier. – nu tager jeg lige et par dage uden at læse også har jeg endelig en ny bog jeg vil i gang med. men MEN :b jeg har nu en anden bog som jeg også skal har læse færdig, altså bedemandens datter, jeg være nu rigtig godt i gang med den, men så lån min mor den med på ferie også har jeg bare haft svær ved at komme i gang med den igen også. men det må jeg nu komme over og i gang med den, så jeg ikke har hængepartier af bøger haha !!! men skal nok skrive når jeg en gang bliver færdig med den om det så bliver i år eller næste må vi se 😉 – bøger er gode, men få mig kan jeg køre surt i det sommetider og lige ligge den fra mig noget tid…

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *