Sommervejr og sommersko! ♡

Nu er det blive sommer! Hvor er det dejligt at mærke liv udefor og folk er også meget glædede! Det er også nemmere at overskue mere.. jeg har fået friske min hårfarve op;) – det er dejligt at havde en lang weekende, fri i dag, i morgen (fredag) også lørdag og søndag 🙂 i morgen har min kæreste fået fri rigtigt dejligt, så den dag skal vi bruge sammen, det er heller ikke så meget vi har været sammen på det sidste, da han har arbejde meget pga konfirmation, men det er færdig nu.. søndag skal jeg ned til min dejlig søster og havde en café tur med kaffe og hygge snakke! ♡ — nårh ja så har jeg købe noget som jeg er så glad for, et par lækker nye sommersko!

Jeg skulle give ca 150 kr, så det være ikke så meget, og efter jeg havde fået dem på, være jeg altså bare forelsket og måtte bare havde dem!! Være nu også på ude kig efter nogen nye så 😉 ♡ men dem glæder jeg mig meget til at bruge her til sommer og når jeg skal på ferie:)

– jeg vil ikke havde andre til at fortælle mig, hvordan jeg skal se ud, hvordan mit tøj skal se ud og Hvilket sko jeg har på! For jeg bestemme jo heller ikke hvordan andre ser ud, bare man er tilpas i det man går i ;)♡

Husk!! At nyd vejret og husk! At nyd livet:)♡♡

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *