Man kan…

Man kan bare mere, når det er dejlig vejr, synes man har mere overskyld til at få gør de ting, man måske bare har haft ligge fordi man ikke har haft overskyld til det, men det kommer nu, når vejr er godt og sol man mærker! på en måde er det som om der er en time mere at gør godt med. (selvom der jo ikke er 25 timer i et døgen! ;D) jeg kan mærke jeg er træt efter at været på arbejde i flere timer end jeg har på mødeskema også i morgen, og selvom jeg er træt, har jeg fået gør en del ting, somme har ligge og vente på at blive gøre og der er endnu vasketøj der skal op og hægge op og så er der noget der skal ligge sammen. Men det gør mig ikke noget, jeg har sidde i sofa da jeg kom hjem, og fik ro i hovedet og fik drikke noget is kaffe (få det er jeg blive rigtig glad for at drikke!) jeg er træt, jeg er rigtig træt, men jo mere man få gør ting, så de ikke bare ligge og venter jo dejlig er det lige at se lige serie end man kan sove og man kan ligge sig til at sove med et smil fordi man ved hvor meget man har gøre, og så sover man også bedre 😉 nu vil jeg smutte, skal ned og hente vasketøj! ….

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *