Blade..

jeg nyder at sidde og kan læse et godt blad, men hvorfor giv en masse penge, det vil jeg ikke, for jeg synes at jeg få hvad jeg vil i blad skøn fra Matas – jeg få det mest af at min mor lige har tage det med hjem, for jeg tænker ikke lige over det når jeg er ved matas, at jeg lige skal havde så et med. Så det er dejligt at hun gør det.. jeg synes tit er der er mange spændende tinge man kan læse i det 🙂 også hvis man har en god kop kaffe tid, ja så er det hvad jeg vil sige hygge tid for mig! ♡

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *