en lille ting på en Fredag!..

Der være en af børnene fra arbejde, der kunne så et sødt lille digt, kan man vel sige.. som jeg synes i skal havde lov til at høre på så en kendelig vejre fredag, og du kunne finde et lille smil frem selvom det er et meget kendeligt sommer vejr… men fredag er det og weekenden for en hele del.. 1…2..3 – Se et kæmpe træ… 4..5..6 – Ho der fly en heks.. 7 ..8..9 – Var det mon en bi..10 ..11..12 – Er jeg mon en trold. 😉 – så hver gang jeg læse det, vil jeg tænke tilbage på hende pigeren, som og er en af dem jeg havde med fra børnehaven. – i dag er der flere af børnene der gik på ferie, om en uge er jeg færdig med at være på skolen (der er mærkeligt!) – så har jeg fået et par uge i børnehaven, så det er dejligt. – det har været fedt at prøve at være i en før skole! det er med at prøve ting af, få man finde ud af om det er noget for en selv, jeg ved ikke helt om det er noget for mig, men dejligt at jeg fik mulighed! – nu vil jeg samle vores nye kommode (noget der bare tage længer tid end man tror) men så er det godt jeg synes det er hyggeligt at sidde at gør 🙂 god Fredag til jer!

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *