Ro om morgen…

i det har indlæg skal det handle om hvad der er en rolig morgen for mig.. det være et indlæg jeg ville har skrive for en uge side, men da min blog være ned der, havde jeg ikke mulighed, jeg har ikke haft så meget overskud til det i denne uge, lige at sidde mig ned og skrive, men nu har jeg.

– ende så havde jeg jo sidste dag i SFO i går, ej det er da lige mærkeligt ikke at skulle stå op til det mere, det være hårdt at arbejde der ned i starten, men kom endelig til at synes godt om det, sommertid komme man jo til at kende dem rigtig godt altså bønnerne! men jeg fik en masse knus af flere af børenerne da jeg tage hjem, så det være dejligt. Jeg har fået et par uge i børnehaven (rigtig dejligt) derude over har jeg 14 dages ferie 😉 så fra næste måned må jeg så desværre nok på dagpenge igen 🙁 men håber snart jeg finde noget arbejde og noget fast, så der kan komme ro om det..

— nå nu om det indlæg skal handle om.. Jeg nyder når jeg har mulighed for at stå okay tidlig “op” men altså blive i seng også ser serie og på mobil og spise og drikke en kop kaffe! at jeg så skal noget senere på dagen er helt fint, bare jeg har mulighed for at tage det stille og rolig og ikke så skal tænke på hvad kl er. jeg er sommetider misundelig på min kæreste fordi han har et arbejde hvor han ikke så tit skal tidlig afstød og det gør at han kan tage det med ro om morgen, men så lige det jo ikke lige med det jeg arbejde med. Men det er dejligt når jeg så har mulighed i weekender, de dage hvor man nok skal nå det man skal men det bare ikke går så hurtig med at få det gør, ej det er helt okay at havde de dage! 🙂

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *