En bog…

Jeg kan godt lide at læse, for det mest bruger jeg en del tid på at læse en, men kommer da i gang dem. Jeg skal bare ikke lige har ligge en bog fra mig og gå i gang med en med det samme, så bliver jeg hurtig træt af at læse. Nå men så er der den har bog : som jeg synes er rigtig god, jeg har læse den 2 gang og tænker at gå i gang med den igen. det er ikke noget jeg gør med anden bøger at læse dem flere gang, men den har bog giver mig tænker tilbage i tid, tilbage til den gang jeg gik på efterskole, fordi det er hvad man læse om, en pige der skal til og gå på efterskole og hører om hvordan det går den første tid, kan ikke huske om man hører om det få halv eller hele år – men den er god!

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *