Love ❤❤❤

I dag kom mit nye kamera! Er så forelsket, ♡ min storbror være så sød og hjælpe mig med at finde et her i søndags, da jeg være hjemme ved mine forældre i weekende, og de kom lige forbi han og hans kone, så rigtig dejligt han ville hjækpe! jeg har været træt af at jeg kun havde min kærestes kamera, at tage billder med .. jeg ville havde mit enge igen! Og det skulle så være nu 🙂 glæder mig til og komme ud og rigtig at bruge det ♡ – (billede er tage med kamera, og det vil de flere blive nu her til blog)

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *