Italien😍


Efter en dejlig ferie og 35° hver dag! I det skønne Limone ved Gardasøen – er det hårdt at komme hjem til 16° savner den dejlig varme! Men det er nu også dejligt at være hjemme igen – vi (mig og min kæreste) havde tage en bus rejse, som vil sige at vi køre hele vej der ned – en mange lang tid, men vi være sammen med anden søde mennsker 🙂 men derned havde vi meget tid for os selv, så mig og min kæreste fik opleve den smukke by og den dejlig pol, dejligt når det være så varmet, at kunne komme i vandet! Vi være også på et par tur, men det vil jeg fortælle mere om en af de næste par dage 😊 – vi har skulle op ved 5 tid om morgen, de dage hvor vi rejse der ned og da vi køre hjem, der udover sove man havde ikke så længe derned kl 8 stå jeg op, få vi skulle nå at havde morgenmad. Det med at har stå tidlig op hverdag, har ikke gør mig noget.. men nu kan jeg godt mærke at min krop sige at den bare vil sove hele igammen og det få den lov til i nat!! Men mere om tur en af de næste dage..
–SineMarieLarsen

– ude er godt, men hjemme bedst!

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *