Tur gik til Italien😙


Som jeg sagde ville jeg skrive om vores tur til italien. De første 2 dage bruge vi endelig bare på at køre i bus.. vi sove i Tyskland den første nat, dage efter komme vi rigtigt sent ned til hotel i Italien, så vi fik aftensmad som være 3 retters menuer, det fik vi hver aften.. det være nu meget lækkert! 😏 – de første 2 dage lave vi endelig ikke så meget, tage det stille og roligt – vi være ned i Limone by og se i butikker, en rigtig hyggelig by, vi fandt en hyggelig restaurant ig spise eftermiddagsmad på. Vi fik pizza 😉 skal man prøve når man er på ferie der nede. (Synes jeg!) Også være vi ude og bade i den pool, der være der hvor vi bode. Også fik vi også tage sol! – så kom vi til dag 3 har skulle vi på tur til en lille by som hedder: verona (Romeo og julie byen😉) – den være en rigtig varme tur, men en smuk by! – vi tage afsted kl 9 og være hjemme ved 18 tid så der ske ikke så meget mere end vi spise aftensmad og slappe af på værelse😊 – dage efter skulle vi på sejtur på gardasøen til Malcesine, vi bestemte selv hvornår vi ville tage sejtur – det være en lille by, så vi være der ikke så længe, vi ville heller tilbage og i poolen (der bruge vi endelig rigtig meget tid, i løbede af den uge vi være der) 😍 så kom vi til den sidste dag, hvor vi være der ned, det være en fridag og dermed lave vi være vi havde lyst til, vi være endnu en gang ned i by, hvor vi også spiset😚 rigtig dejlig mad (jeg fik en hele del pasta der ned, men de er godt nok også gode til at lave det.) Også være det igen en tur i pool ! 😘 næste dage gik tur hjemme afsted igen, vi køre hele dage og sove igen i Tyskland, så køre vi igen og ved 20tid være vi hjemme igen. – Det være så en dejlig tur! 😍 kunne godt finde på at gør det på den måde en anden gang.

Jeg siger tak til min dejlig kæreste fordi han være med og gør opleves endenu bedre! 😙

LOVE Italien 😙😍

SineMarieLarsen

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *