Det er bare sur sjovt..

Det ikke sjovt, at gå hjemme når man ikke har lyst.. det gør jeg desværre fortid, fordi de ikke kunne bruge mig mere ude i børnehaven – så jeg er på den igen, at sidde og søge arbrjde hver uge.. savner at havde en hverdag og håber snart jeg finde et job igen! Så jeg igen kan nyde når jeg har weekende.

Jeg har aldrig været god til at gå hjemme i længe tid af gang, så det hårdt men holde hovedet op, det bliver man nød til!

Og ved også en dag, at jeg få et arbejde! Det er hvad jeg går efter 😉

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *