Mig

image
Hey med jer og velkomme til min blog!

Jeg hedder Sine Marie, og jeg bliver 25 år her d. 28.10-16 det er utrolig som tid går! Jeg bor i Randers sammen med min dejlig kæreste, vi har været sammen i 2 år og jeg flytte op til ham, da jeg blev færdig med pædagogisk assistent i Århus i Maj i år (2016) – Jeg er vild med byen Århus, men jeg havde bruge for en ny bog, et ny sted. Så hvorfor ikke flytte til Randers som også er en dejlig by, og som passe bedre til den, som jeg er i dag.

Lige går jeg og søger arbejde, og nej hvor er det svært, men at tro på noget, giver noget! Mener jeg. Man skal tro på det man vil opnå også 100% tro på sig selv!!

fortid Jeg tænker meget over hvad det er jeg spiser også at få træning dagligt, derude over dans jeg hver uge, det er den 1 timer, hvor man virkelig ikke tænke på noget, fordi man er i en anden verden! Jeg er også vagter på 5,5 år, også vildt at det er så mange år nu!

Jeg Elsker at har den har blog, at komme ind og skrive, at få nogen tænker væk fra hovedet, det hjælper rigtig meget. Det er ikke hverdag, jeg skriver mere, som jeg har gør, men skriver når jeg har lyst. Der er så mange ting, som jeg vil fortælle..

Jeg gør det for at fortælle om hvad der sker i mit liv, hvad der foregår, og hvad jeg mener om forskellige ting, jeg skriver hvad der kommer fra mit hjerte, så det er hvad jeg mener om ting, ikke at jeg vil lave om på hvad du mener, for vi er forskellige, og derfor skal man mene hvad man vil.

Så glæde jer til at opleve mange forskellige ting, min hverdag og opleves på godt og ondt – så er livet og man må bare holde hovedet højt !

Tak fordi i læser med!

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *